Отборите на Испания и Норвегия играят при резултат 1:0 в първия

...
Отборите на Испания и Норвегия играят при резултат 1:0 в първия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Испания - Норвегия 1:0

Отборите на Испания и Норвегия играят при резултат 1:0  в първия си конфликт от Група " А " на квалификациите за Евро 2024. Дани Олмо даде преднина на " Ла Фурия " в 13-ата минута на дуела. 

На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от срещата.

Начо първи опита изстрел от далечна отдалеченост в 6-ата минута, само че ударът му бе блокиран. Добрата игра на испанците продължи. В 11-ата минута Мората се оказа с топка в крайници и в наказателното поле на Норвегия. Нападателят обаче бе с тил към вратата и се опитва да се завърти и да подаде, само че не откри собствен съотборник.

В 13-ата минута Балде проби чудесно в пеналтерията на Норвегия след добър пас на Гави. Той шутира, а топката рикошира в краката на Дани Олмо и влезе в мрежата на Ниланд - 1:0. 

Две минути по-късно Йодегаард бе покрай това бързо-бързо да върне попадението. Той получи късмет да стреля след пас към бялата точка. Шутът му обаче бе отразен от Кепа. 

Дани Олмо изпрати рисково пресичащо подаване по земя в 25-ата минута. Целта му бе Алваро Мората, който се включи на далечната греда. Все отново подаването пристигна малко дълго и за Мората, който не съумя да стигне до топката и да нанесе изстрел. 

В 28-ата минута Сьорлот се озова по десния фланг на офанзивата за Норвегия. Той потърси на далечната греда Фредерик Аурснес, а халфът шутира от въздух. Само прелестната интервенция на Кепа резервира избави преднината на " Ла Фурия Роха ".

Три минути по-късно Карвахал изпрати ужасно центриране към Мерино, който стреля в близкия ъгъл, само че стражът на Норвегия се оправи и мазета. Последва корнер, при който Гави отигра с глава, само че не съумя нито да стреля, нито да смъкна за съотборник. 

LIVE / 1:0

1:0 Дани Олмо 13'

Съставите на двата тима:

Испания: Кепа, Карвахал, Начо, Лапорт, Балде, Родри, Мерино, Олмо, Аспас, Гави, Мората

Слекционер: Луис де ла Фуенте

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР